Köpvillkor för Ölgäris webbshop

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella fel/ändringar på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Beställning

Våra produkter och medlemskap beställs på www.olgaris.se. Behöver du hjälp med beställningen kan du kontakta oss på info@olgaris.se. En beställning via internet är genomförd när du erhållit en bekräftelse från oss.

Priser

Varje vara anges med pris i SEK inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss för prisändringar orsakade av prisändring från leverantör, fel i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information.

Betalning

Varor som du beställer på www.olgaris.se betalas direkt via en säker betaltjänst. De betaltjänster vi använder oss av är betalkort, bankbetalning och Swish. Efter genomförd betalning får du ett bekräftelsemail och kvitto med ett beställningsnummer som skrivs på ordern.

Leverans

Beställningar skickas för närvarande på förbestämda datum, se information vid beställning. Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej hämtade/levererade varor returneras till Ölgäris. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig eventuella merkostnader såsom returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Kunduppgifter

För att handla hos oss måste du fylla i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Vi skickar orderbekräftelse till angiven e-mailadress.

Personuppgiftsbehandling

För att kunna tillhandahålla vår webbshop samlar vi in och behandlar uppgifter om dig som är kund. Vid genomförande av köp delas information även med vår betalleverantör och med fraktbolaget. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. I webbutiken används också cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support. Läs mer i vår integritetspolicy.

Konsumenträtt/ångerrätt

Som privatperson är du som konsument skyddad av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Distansavtalslagen ger dig som kund full rätt att ångra köp eller byta beställd vara inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. Om en vara ska returneras enligt ångerrätten ska alltid Ölgäris först kontaktas på info@olgaris.se. Ångerrätten gäller under förutsättning att kunden inte skadat eller använt varan. Vid returen skickas varan i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Om du väljer att få pengarna tillbaka sätter vi in beloppet på ett av dig valt konto efter det att vi mottagit och kontrollerat varan.

Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returkostnaden och ansvarar för att försändelsen kommer tillbaka till oss i oskadat skick, var därför noga med att varan emballeras på bästa sätt. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Reklamation

Om du som kund får fel vara eller upptäcker defekt på beställd vara kontaktas Ölgäris omgående på info@olgaris.se. Vi betalar returfrakten och skickar ny vara. Reklamationer som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Ansvarsbegränsning

Ölgäris tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför föreningens rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

0