Evenemang

Ölgäris anordnar många olika typer av ölevenemang med allt från ölprovningar, bryggeribesök, bryggarkurser, fester och resor. Vissa aktiviteter är öppna för alla och vissa är helt exklusiva för medlemmar i föreningen. Här hittar du främst de evenemang som behöver bokas, fler evenemang kan du hitta i Facebookgruppen.

Kommande evenemang

Används för att inte fälla ut första posten, låt alltid ligga överst.

Den 12 oktober firar vi att Ölgäris har funnits i 2 år med fest för alla! Vi kommer att ha en fest i Stockholm, en i Göteborg och en i Malmö. På alla festerna kommer det finnas en VIP-tid för alla som är medlemmar eller stödmedlemmar i föreningen men resten av dagarna/kvällarna är det fest för alla som tycker att Ölgäris borde firas.

Mer information kommer.

Tillsammans med Sveriges nya ölfestival Great Swedish Beer Festival, som hålls den 26 oktober i Malmö, erbjuds du som medlem i Ölgäris förening en rabatt motsvarande medlemsavgiften, alltså 250 kr. Ordinarie pris: 295 kr/session vilket betyder att du kan köpa en session för 45 kr.

Erbjudandet gäller endast för fullvärdiga medlemmar i föreningen, ej stödmedlemmar, och max en biljett per medlem. Anmäl intresse nedan med namn och medlemsnummer.

Intresseanmälan

Vem kan boka och delta?

Ölgärisevenemang

Det räcker med att vara med att vara med i Facebookgruppen eller i föreningen. Medlemmar i föreningen kan få rabatterat pris.

Medlemsevenemang

För medlemmar i föreningen. Ibland även för stödmedlemmar men främst för fullvärdiga medlemmar.

Öppet evenemang

Öppet för alla, även personer som inte identifierar sig som kvinna eller ickebinär. Medlemmar i föreningen kan få rabatterat pris.

Tidigare evenemang

Några exempel på kul grejer vi gjort tillsammans

Ölbryggning
  • Flower Power Sour är ett öl som skapades som en idé av oss Ölgäris under en workshop på Internationella kvinnodagen 2018 och som sedan gjordes till verklighet tillsammans med Dugges. En sur blomsteröl med fläder och ros.
  • Flower Power Folk är folkölsversionen av Flower Power Sour som började säljas i dagligvarubutiker och på krog våren 2019.
  • Fir Fox Sake togs, likt Flower Power Sour, fram under en workshop. Den här gången var det en höstig öl som skulle tas fram. Ölet, en red ale, bryggdes av oss ute hos NKB på Ekerö.
Ölprovningar
  • Folkölsprovning, Fölk i Göteborg april 2019
  • Extrem-öl-provning på Grand i Malmö, mars 2019
  • Internationella kvinnodagen, FARM/Stockholm Brewing i Stockholm, mars 2019
Annat roligt
  • Föreningsmingel i STHLM, GBG och MMÖ, sommar 2019
  • Nöjesguidens ölfestival, STHLM, GBG, MMÖ, vinter 2019
  • Ölgäris 1 årskalas på Nya Carnegiebryggeriet, oktober 2018